luni, 2 noiembrie 2015

Comunicat-Petiție către Administrația Locală a Sectorului 3

Foto: Facebook Vlad Petri


Catre,

Primarul Sectorului 3 – București, Robert-Sorin NEGOIȚĂ
Consiliul local al Sectorului 3 - București


Grupul de acțiune civică ”Prietenii Parcului IOR” în temeiul Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, va solicităm comunicarea urmatoarelor:

- Lista cu cluburile de noapte ce își desfășoară activitatea pe raza Sectorului 3, având autorizație de funcționare emisă de Primăria de sector, și care, prin urmare, înțelegem că respectă legislația în vigoare privind securitatea la incendii și securitatea în situații de urgență. Lista va cuprinde denumirile firmelor ce administrează cluburile, numărul și data autorizațiilor de funcționare emise de Primăria de sector pentru fiecare club de pe raza Sectorului 3.

-Măsurile imediate și concrete pe care le întreprindeți în perioada imediat următoare pentru a vă asigura că toate cluburile de noapte aflate pe raza Sectorului 3 respectă normele de siguranță la incendii și situații de urgență.

Va solicitam ca informațiile sa ne fie comunicate în scris la următoarea adresa: prieteniiparculuiior@gmail.com și ținând seama de nefericitul eveniment din noaptea de 30 spre 31 Octombrie 2015 în care tineri nevinovați și-au pierdut viața în incendiul de la clubul ”Colectiv”, informațiile solicitate de noi să fie postate de urgență pe site-ul Primăriei Sectorului 3 și comunicate către presă.

Data: 02.11.2015

PS: Deoarece, în trecut, alte cereri adresate către Consiliul Local al Sectorului 3 sau către Primarul de sector au rămas pur și simplu fără răspuns, rugăm toți cetățenii din sectorul 3 să transmită, cu solicitare de confirmare de primire, Cererea de solicitare de informații de mai sus către următoarele adrese:

relatiipublice@primarie3.ro
robert.negoita@primarie3.ro 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu